Какво представлява услугата пътна помощ

Всичко свързано с пътната помощ

Какво представлява услугата пътна помощ

Мнениеот Administrator » Съб Сеп 06, 2008 11:36 pm

Това е услуга до която никой не би искал да прибягва, освен ако не си е купил нов автомобил и трябва да го закара до КАТ за регистрация. Но все пак, имайки предвид възрастта на автомобилния парк, не е зле човек да има координати на фирми предлагащи тази услуга. Пътна помощ е услуга, която може да се предоставя само от лицензирани фирми с подходящо оборудване. При възникване на аварийна ситуация се свържете с оператор на такава фирма и опишете подробно аварията и щетите по ППС–то, кажете марката и модела ППС, дайте точен адрес или подробни координати къде се намирате, регистрационен номер, име и телефон за обратна връзка, както и до къде ще се транспортира авариралото или катастрофирало ППС.

След като приеме сигнала фирмата изпраща съответната техника според нуждите и ситуацията. Например ако ППС-то се намира в подземен гараж, двор, трябва да се подаде ток или друга сервизна услуга се изпраща по-малък автомобил. Когато трябва да се репатрира (превози) ППС-то се изпраща специализиран автомобил - репатрак, който посредством лебедка качва авариралото ППС на платформа и го транспортира до посоченото от клиента място.

Нирад ООД разполага с камиони тип репатрак оборудвани с хидравлични лебедки (до 10т.) и подвижни хидравлични платформи, които позволяват репатрирането на тежко катастрофирали МПС, включително спортни автомобили и хидравлични ситроени. Фирмата разполага също и с репатрак с 6 места за транспортиране на пътници.
Administrator
Site Admin
 
Мнения: 5
Регистриран на: Съб Сеп 06, 2008 5:56 pm

Re: Какво представлява услугата пътна помощ

Мнениеот Gligan » Нед Сеп 07, 2008 7:11 pm

Много е важно да уточните и колко пътници има в авариралото или катастофирало МПС, защото повечето камиони на пътна помощ могат да превозват до двама пътника.
Gligan
 
Мнения: 589
Регистриран на: Съб Сеп 06, 2008 8:22 pm

Re: Какво представлява услугата пътна помощ

Мнениеот Gligan » Пон Мар 22, 2010 7:59 pm

При използването услугите на пътна помощ Нирад ООД задължително е представянето на документ за собственост. Талон или в случай, че МПС е нов внос или новозакупено - договор за покупко-продажба, митническа декларация или фактура.
Gligan
 
Мнения: 589
Регистриран на: Съб Сеп 06, 2008 8:22 pm


Назад към Пътна помощ

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта

cron